20 de set. 2008

cursos per a pares

La FAPAR ha obert el termini d´inscripció de cursos telemàtics per als pares; podeu veure els detalls fent clic aquí.

Jo en vaig fer un el curs passat i encara que de vegades es feia una mica pesat, en general era força interessant.

17 de set. 2008

butlletí informatiu del menjador escolar

Una mare va demanar-ho i molts ho hem trobat interessant, sobretot per als qui no viuen a Alcampell: informar regularment als pares de com funciona el nen al menjador, no sols quan hi ha un problema.

Hem parlat amb la Sònia, i a partir de l'inici de la jornada partida --el 6 d'octubre-- farà un seguiment diari i cada divendres el nen portarà a casa un butlletí amb les incidències de la setmana --aquí podeu veure el model.

16 de set. 2008

material escolar per a infantil

He parlat amb la Montserrat (tutora del grup dels petits), l'Amaya (substituta de la Montserrat) i el Mario (tutor dels mitjans, que inclou P5), i hem quedat que aniran fent amb les reserves de material que hi ha a l'escola, i quan la Montserrat s'incorpori farà inventari i potser adaptarem alguna cosa de la comanda.
El material que venia com a 'individual' s'ha d'entendre que cal multiplicar-ho pel nombre de nens, però també es posa en comú; per tant, d'aquest també tirarem de reserves.
Quan la Montserrat es reincorpori a la feina, triarem el material col·lectiu i encarregarem tant aquest com l'individual corresponent als nens que no l'havien comprat ja pel seu compte --tot junt per tal que surtin els ports gratis.